Wie zijn wij

Zorgdidact is een training & opleidingsbureau, in 2010 opgericht door Petra van Bussel - Kusters.

Ons doel: Ontzorgen

Het doel van Zorgdidact is u geheel te ontzorgen op het gebied van scholing en deskundigheidsbevordering in de zorg.

Zowel in het opzetten van scholingsdagen, verzorgen van vaardigheids- en communicatietrainingen, toetsen van vaardigheden als het ontwikkelen van lesmaterialen en examenproducten en het begeleiden bij een studie.

Alles in eigen huis

We hebben alles in huis om dit voor u te realiseren. Graag kijken wij samen met u welke bij- of nascholing, training of studiebegeleiding het beste bij u past. Wij verzorgen diverse cursussen voor zowel particulieren als professionals, waaronder EHBO, EHBK, Triage, Medisch secretaresse en medisch technische vaardigheden. We werken met kleine groepen om het leerrendement te vergroten.

Praktijklokaal met Skillslab

Zorgdidact beschikt over een goed uitgerust praktijklokaal met Skillslab met inmiddels 8 patiëntenverzorgingspoppen (baby, kleuter en volwassene). U kunt in ons praktijklokaal individueel of met een groep collega’s, medisch technische vaardigheden in simulatie op fantomen oefenen en/of laten toetsen. Zorgdidact biedt ook de mogelijkheid om het praktijklokaal per dagdeel te huren inclusief of exclusief materialen en middelen. Wilt u meer informatie of vrijblijvend een kijkje komen nemen in ons Skillslab. Neem dan contact op met Petra van Bussel – Kusters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-57848354

Zorgdidact en Petra beter leren kennen? Neem telefonisch of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op en maak een afspraak! Wij staan u graag te woord.

Kwaliteit en het bieden van een veilig leerklimaat staan bij ons voorop.

 
 

Niet alleen het kunnen uitvoeren van een vaardigheid is belangrijk, maar ook het weten waarom!

 

 

Interessante links:

 

www.gezondheidsplein.nl
www.thuisarts.nl
www.trauma-nazorggroep.nl
www.nha.nl
www.nhg.org

www.rodekruis.nl
www.nikta.nl
www.oranjekruis.nl
www.reanimatieraad.nl
www.nipaeindhoven.nl

Neem contact met ons op!

Contactformulier
 1. Vul het formulier in of bel ons op:
  0493-383990
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer

Wij werken samen met